Milline kaitseklaas on just sinu telefonile kõige sobivam?
Kvaliteetne kaitseklaas kaitseb teie telefoni ekraani tolmu ja kriimustuste ning telefoni maha kukkumisel ka purunemise eest. Oluline on valida õige kaitseklaas võttes arvesse telefoni mudelit ja selle kasutamissagedust.
Meie kaitseklaaside valikust leiad järgmised:
📱 Antibroken.
Kaitseklaasi äärtes on tugev kumm, mis takistab telefoni maha kukkumisel ekraanil maapinnaga kokku puutumist. Kumm kogub endasse kukkumisel tekkinud jõu ning hoiab ära ekraani purunemise.
📱 UV-valgusega klaasid.
Sellised kaitseklaasid paigaldatakse UV-valguse ja spetsiaalse liimi abil, mille koostööl tekib telefoni ekraanile kahekordne kaitse. Selline ekraanikaitse tagab ka sõrmejäljelugeja toimivuse.
📱 Full.
Servast-servani kaitseklaasid on mõeldud ühtlase ekraaniga telefonidele, näiteks iPhone. Need ei sobi kumerate äärtega Samsung telefonidele.
📱 Nano Optik.
Kaitseklaasi sees on spetsiaalne kiud, mis muudab selle tavaklaasist palju vastupidavamaks.
📱 Peegel.
Sellised kaitseklaasid on üsna iseenesest mõistetavad, ehk telefoni puhkerežiimil toimib ekraan peeglina.
📱 Tavaline kaitseklaas on loodud ühtlase ekraaniga telefonidele, nagu iPhone.
Soovitame kaitseklaasi vahetada hiljemalt iga 6 kuu tagant, sest igapäevase kasutamise tagajärjel võib aja möödudes kaitseklaasi efektiivsus väheneda. Lisaks säilitab kaitseklaasi kasutamine telefoni väärtuse ja ei jäta jälgi peale eemaldamist.
Kui te ei ole kindel milline kaitseklaas teie telefonile kõige sobivam on, siis meie klienditeenindajad aitavad teid Järve, Nautica, Magistrali, Mustika, Rocca al Mare, Kristiine ja Stroomi keskustes ning lisaks sellele ka paigaldavad teie telefonile kiirelt kaitseklaasi kohapeal.
Küsimuste korral võtke julgelt ühendust meie klienditoe spetsialistiga klienditeenindus@skymobile.ee või telefonil +372 55 55 45 46.

Leia endale sobiv meie suurest valikust: https://epood.skymobile.ee/collections/ekraanikaitse-1

Sildid: