AirPods Pro - parimad juhtmevabad kõrvaklapid!
Saadaval ainult Sky Mobile Järve keskuse esinduses.

Ennekuulmatu heli ja mugavus.

AirPods Pro on uuel tasemel juhtmevabad kõrvaklapid vahetatavate silikonotsikutega, mis vormuvad teie kõrvaga, et tagada aktiivne mürasummutus.
AirPods Pro ühenduvad iPhone'i või Apple Watchiga. 

Aktiivne mürasummutus.

Uskumatult kerged mürasummutavad kõrvaklapid blokeerivad keskkonna, et saaksite keskenduda sellele, mida kuulate. AirPods Pro kasutab suurepärase mürasummutuse loomiseks kahte - väljapoole ja sissepoole suunatud mikrofoni. Kohandudes pidevalt teie kõrva geomeetria ja kõrvaotste sobivusega, vaigistab Active Noise Cancellation kogu maailma, et oleksite täielikult kursis oma muusika, taskuhäälingusaadete ja kõnedega.

Läbipaistvuse režiim.

AirPods Pro laseb läbipaistvuse režiimil välisheli sisse, võimaldades teil kuulda ja ühenduda oma ümbrusega. Välja- ja sissepoole suunatud mikrofonid võimaldavad AirPods Pro'l helisummutuse peatada, tänu millele tunduvad soovi korral välised helid loomulikud, näiteks ümbritsevate inimestega rääkides.

Täiesti uus disain.

AirPods Pro pakub kohandatavamat sobivust kolme suurusega painduvate silikoonist otsikutega. Sisemise koonuse abil vastavad need teie kõrva kujule, kinnitades teie AirPods Pro oma kohale ja luues erakordse tihendi ülimaks mürasummutuseks.

Hämmastav helikvaliteet.

Vähe moonutavad madalate sadegustega kõlarid edastavad tagavad bassi. Suure dünaamilise ulatusega võimendi annab puhta, uskumatult selge heli, pikendades ka aku kasutusaega. Adaptive EQ kohandab muusika automaatselt teie kõrva kuju järgi rikkaliku ja järjepideva kuulamiskogemuse saamiseks.

Veel maagilisem.

Apple'i loodud H1 kiip loob uskumatult väikese helitöötluse latentsuse. Jõusensor varrel lihtsustab erinevate funktsioonide vahelise valimise, näiteks muusika ja kõnede juhtimine, mürasummutus ning läbipaistvusrežiim. Siri võimaldab AirPodide kaudu sõnumeid lugeda. Heli jagamise abil saate koos sõbraga jagada sama helivoogu kahes AirPod-komplektis - nii saate koos mängu mängida, filmi vaadata või muusikat kuulata.

Rohkem kui 24 tundi kuulamisaega ühe laadimisega.
Kuni 4,5 tundi kuulamisaega ühe laadimisega.
Ligikaudu 1 tund kuulamisaega ainult viieminutilise laadimisega.

Sildid: